Maling med presisjon

Du kan ha en million i teknologi i veggene, men det er resultatet på utsiden av veggen som skiller seg ut. Fra sparkel til maling gjennomgår vi mange prosesser – flere enn folk kanskje tenker over. Her vil vi ta deg gjennom noe av prosessen fra sparkling til maling av nye gipsvegger, utvendig maling og andre maler tjenester.

Sparkling

En prosess som ofte undervurderes og avskydd av mange. Men sparkelen er det som binder gipsplatene sammen. Det som skaper et helhetlig og slett vegg. Fra skruehull og skader til gips skjøter. Den utgjør den essensielle overgangen fra et hus til et hjem.

En vanlig Sparkel prosess er kompleks og krever flere trinn før den er klar for maling. Først strimles skjøtene med papirstrimler, for å binde sammen gipsplatene og unngå sprekker. Papirstrimlene sparkels inn med en fin sparkelmasse som inneholder limstoffer.

Deretter bruker vi en medium sparkel, grovere og tykkere, for å dekke ujevnheter og skader i underlaget. Dette er der kvaliteten virkelig skinner, og det er her forskjellen mellom en 2-stjerners og 5-stjerners tjeneste oppstår. Prosessen gjentas 2 ganger med full herding mellom lagene og bygger ut ujevnheter før alt slipes ned for å skape et sømløst resultat.

Dette er vårt ekspert omrade, og vi tar stolthet og ære i vår sparkling. Der ligger grunnlaget for et 5-stjerners resultat. Som vist på bildene, avslører vi vår hemmelighet – vi sparkler bredere og mer omfattende enn de fleste, men til samme pris. Vi mener at kunden betaler for et resultat, og det er vår oppgave å levere det beste. Derfor er 5-stjerners sparkling vår standard.

For de som ønsker det aller beste, kan sparklingen oppgraderes til 6 stjerner. Da gjennomføres alle trinnene fra 5-stjerners, før alle veggene slipes ned og får et lag med helsparkel fra topp til bunn. Dette skaper en jevn overflate over gipsplatene, eliminert struktur ulikheter mellom gips og sparkel for et enhetlig resultat. Det er vår forpliktelse å levere mesterverk, trinn etter trinn.

Maling

Utførelsen av malerarbeidet starter etter at alle overflater er grundig sparklet og slipt. Deretter blir veggene vasket for støv, rommet støvsuges og rengjøres nøye for å minimalisere risikoen for at støv og smuss binder seg til malingen.

Etter det første strøket med maling gjennomgår vi hver cm av vegg og tak med sterkt lys for å oppdage små hakk eller ujevnheter i gipsen som kan ha oppstått under transport, montering av plater eller annet håndverksarbeid. Eventuelle ujevnheter blir flekk sparklet, deretter slipt ned og grunnet.

Nå er det klart for det siste strøket. Alle overflater blir lett slipt for å fjerne eventuelt støv og smuss som har bundet seg i malingen under tørkeprosessen. Vegger og gulv rengjøres nøye før det siste strøket med maling påføres.

Ved behov for liste fritt resultat eller ulike farger på veggene, bruker vi maskerings teknikker for å oppnå en sømløs og elegant finish. Fra forberedelse til fullendt eleganse, vi tar malerarbeidet til nye høyder for et resultat du kan være stolt av.

Utvendig maling

Nøkkelen til en vellykket utvendig maling ligger i forberedelsene. Fra rengjøring og fjerning av eksisterende maling til reparasjon av eventuelle skader og påføring av riktig primer – hvert trinn er avgjørende for å skape et solid fundament for malingen.

Uavhengig av materialet, om det er tre, mur eller annet, tilpasser vi vår tilnærming for å sikre optimal vedheft og langvarig beskyttelse. Vårt fokus på kvalitet og holdbarhet garanterer at ditt hjem eller bygning forblir vakkert og beskyttet gjennom årene som kommer.

"Mer enn å bare kline på maling"

Each question and answer are an item in an Accordion Widget. Change the number of items and customize their content in the editor panel.

Each question and answer are an item in an Accordion Widget. Change the number of items and customize their content in the editor panel.

Each question and answer are an item in an Accordion Widget. Change the number of items and customize their content in the editor panel.

Each question and answer are an item in an Accordion Widget. Change the number of items and customize their content in the editor panel.

Tips, råd eller pristilbud?

Kontakt oss for en prat om du ønsker befaring, trenger tips eller ønsker priser.